dukaninteskadamiglängre.blogg.se

Här väljer jag att bearbeta och avslöja vad som hände mig när jag växte upp. Namn är självklart fiktiva.

Limma ihop vardagen?

Publicerad 2014-04-30 00:00:01 i Allmänt,

Jag behöver ärligt talat superlim för att få ihop vardagen, om ens det hjälper. Jag är sjukare än någonsin, missar föreläsningar på universitetet och orkar knappt gå ut om dagarna. Jag mår illa och är alltid yr tillsammans med att balansen försvinner i perioder. Dessutom har jag fått nya symptom, där hela kroppen skakar och då jag har synbortfall.Jag är egentligen inte den som vill klaga, men vad ska man göra när kroppen motarbetar en?

För övrigt är jag väldigt stressad och arg. Jag har tänkt mycket på min biologiska mamma på senare tiden, speciellt att det är hennes fel att jag valde att flytta så långt ifrån. Jag vill komma ifrån henne och pedofilen som hade sönder min kropp och mitt psyke. Det tog lång tid att ens förstå det och ett tag tänkte jag inte alls på det, men nu får jag mardrömmar ibland så jag kan inte riktigt förneka det. Jag tycker inte att någon av dem förtjänar att leva, särskilt inte ett bra liv.  Jag har skuldkänslor för att det är min biologiska mamma som jag har dessa tankar om, men det varar inte länge för då kommer jag ihåg vad hon gjorde. Jag hade nog tyckt bättre om henne att hon övergav mig och gav mig till pappa så hade jag sluppit att veta vilken hemsk mamma hon var...

"Det är ditt eget fel"

Publicerad 2014-04-19 02:33:08 i Allmänt,

Jag såg på filmen Precious igår. Den gjorde riktigt ont i min själ och genom hela filmen kände jag bokstavligen känslan av hans äckliga händer mot min kropp. Övergreppen mot mig höll "bara" på i två år, men jag kan inte glömma hur hemska de var. Övergreppen utan våldsinslag var faktiskt värre än de med våld i för de gångerna sa han saker som "Det är ditt egel fel", "det är för din skull jag gör det",  "det är bra för dig" osv. 

Jag kommer aldrig förstå vad han menade utan jag gör det bästa jag kan för att glömma. Jag behöver glömma detaljerna för ju mer jag glömmer detaljerna desto bättre mår jag. Jag önskar verkligen att jag kunde radera mina minnen, särskilt den där känslan jag får ibland av att han fortfarande rör mig på det där äckliga sättet. Jag önskar att jag en dag kommer kunna lita på någon, något som han och min biologiska mamma tog ifrån mig.

Jag litar på min bästa vän helt, men jag vågar inte lita på pappa eller min syster, för min biologiska mor visade tydligt att familjen är de som har en förmåga att skada en mest. Hon var ingen bra mamma till att börja med. Hon prioriterade alltid sina egna behov framför mina och uppmärksammade inte alls mitt känslomässiga behov. Det gör ont i mig att hon inte priorterade mig eller älskade mig som jag förtjänade. Jag är glad över att jag haft min pappa och fortfarande har, men hon tog någonting från mig som jag aldrig kan få tillbaka; min barndom. Jag fick aldrig möjligheten att vara varken ett barn, men särskilt en tonåring fullt ut. Även om min pappa tog hand om mig bra när jag flyttade till honom helt så förlorade jag den oskyldiga synen på världen. Jag hade fått reda på hur hemsk världen verkligen kan vara och då gick jag bara på högstadiet. Jag kommer aldrig få tillbaka tonåren och för det kommer jag aldrig förlåta henne. 

Många fokuserar på själva handlingarna, men det är inte vad som är värst. Det var inte att min bio-mor valde pedofilen framför mig som var värst, det var att jag var tvungen att ta ett vuxet beslut och flytta till pappa. Jag var inte beredd på att behöva hantera det och jag tror den detaljen förändrade mig. Där mognade jag ofattbart snabbt och blev praktiskt taget en vuxen människa redan där. Jag var inte redo att bli vuxen och det ledde till att jag aldrig kommer se på någonting på samma sätt längre.

Knuta/tumör?

Publicerad 2014-04-13 23:59:48 i Allmänt,

Var hos neurologen och hon sa en av de värsta sakerna som hon hade kunnat säga till mig. Tydligen så är det så att jag har en knuta i hypofysen, alltså en tumör. När hon sa att jag hade en knuta i hypofysen(ansvarig för att producera hormoner) stannade min värld upp helt, för sekunden innan hon sa att den är godartad kändes som en evighet. Min farmor dog av cancer så jag är livrädd för att få det.

Just nu känns det som om ingenting annat betyder, min värld har bokstavligen stannat upp och jag får mer och mer panik. Även om den är godartad så vet jag väldigt lite vad det här kommer innebära. Jag känner ju redan att jag har svårt att klara av universitet. Hur kommer det bli med ännu en behandling? Hur behandlingen nu är för en sådan sak, jag misstänker att det är minst starka läkemedel. 

Behovet av en ömsint mor när nästan allt är knas

Publicerad 2014-04-07 00:32:58 i Allmänt,

Jag var hos öronspecialisten i onsdags och han kom fram till att jag skulle prova en licenserad medicin som används främst i USA och bara i enstaka fall i Sverige. Han sa dessutom "Nu måste vi göra något". Inte för att han inte försökt förut, men de behandlingarna har inte fungerat nämnvärt.

Jag önskar att jag hade en ömsint mamma som många andra har. Jag vill inte hata min mamma, men hon har inte gett mig något val. Min uppväxt bestod i stor del av tortyr, sömnlösa nätter och en ständig rädsla. Hon skulle varit den som skyddat mig, men hon lät mig behandlas som pedofilens ägodel. Hon lät honom ha sönder mig och hon funderade nog aldrig på att skydda mig. Hon visade tydligt att hon aldrig älskade mig redan innan hon träffade honom och jag tror det är för att jag inte var en marionettdocka som kunde formas. Jag skulle dock behövt en ömsint mor som skyddade mig och tog hand om mig. En sådan mor som försäkrade mig om att allt skulle bli bra och alltid älskade mig. Dock är det bara önskedrömmar och istället var jag tvungen att flytta 40 mil för att komma undan den psykiska tortyren.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela