dukaninteskadamiglängre.blogg.se

Här väljer jag att bearbeta och avslöja vad som hände mig när jag växte upp. Namn är självklart fiktiva.

Lugn?

Publicerad 2014-01-27 01:45:53 i Allmänt,

Det känns verkligen som saker börjar bli lättare. Det är framför allt min sjukdom som börjat lugna ner sig. Även universitetet går bra så jag behöver inte bli så orolig för det.

Jag börjar hata min biologiska mamma mindre. Hon är fortfarande en hemsk människa, men jag känner nu att jag börjar kunna gå vidare. Jag är en större människa än hon är och klarar av att gå vidare, men jag kommer aldrig att glömma eller förlåta.

Jag har ingen kontakt med min äldsta bror just nu och hur sjukt det än låter så är det skönt. Han är den av mina syskon som sämst förstår att jag inte vill höra honom prata om henne eller med henne. Dessutom sätter han press på mig i övrigt och det slipper jag just nu även om jag antagligen ska ta upp kontakten med honom sedan.

Paus från någon som stått en nära?

Publicerad 2014-01-14 23:55:35 i Allmänt,

Jag har gått från att prata med min äldsta bror minst varannan dag till att inte ha pratat med honom på en vecka. Det slutade i att jag inte orkade hantera honom längre. Han hade börjat bli för jobbigt och bara brytt sig om sitt eget så jag kände att jag behövde en paus.

Det största problemet är vad han lät vår biologiska mor göra mot mig och att han lovordar henne. Jag vet att han inte vet om det och det är därför, men jag tycker att han borde sett. Det kan jag ändå hantera, men jag tillåter inte att han pratar om henne så inför mig för han vet att jag är arg på henne.

Min syster och. min andra bror har åtminstone vett att inte prata om henne med mig för de har insett att jag kommer att bli förbannad. Vi får väl se om jag vill fortsätta ha samma täta kontakt med honom som jag hade.

Träning

Publicerad 2014-01-08 09:05:52 i Allmänt,

Efter julen och nyårsfirandet så trodde jag att jag skulle ha svårt att komma igång med träningen igen, men det var lättare än vad jag trodde. Träningen går bra även om det är svårt att genomföra den de dagar min öronsjukdom får för sig att göra mig nästintill sängliggande.Jag har aldrig varit någon som gillat att träna, men nuförtiden gör jag i regel det.
 
Ändå sedan vi började med idrott i skolan, i årskurs tre ungefär, så har jag avskytt idrotten och jag trodde aldrig att jag skulle komma över avskyn för idrotter och träning överlag. Jag hade verkligen fel, nu går jag till gymmet 2-3 gånger i veckan, ibland till och med fyra. Jag är däremot väldigt noga med att ge min kropp en vilodag emellan för annars så bryter i regel sjukdomen ut och straffar mig hårdare än någonsin.

Gener

Publicerad 2014-01-07 00:54:24 i Allmänt,

Jag har länge funderat på det här med mina gener. Jag är glad över att jag verkar ha fått 80-90 % av mina gener av min far. Det är hans gener jag vill ha för han är smart och framförallt så har han ett bra jobb.

Min biologiska mamma är däremot allt annat än smart. Hon var länge arbetslös även om hon har ett jobb nu och hon lärde sig aldrig rätt eller fel. Det enda jag har ifrån henne är hennes hår och det hatar jag så jag funderar på att färga det i vilken färg som helst, bara jag slipper likna henne.

Hälsat på i hemstaden

Publicerad 2014-01-02 23:04:35 i Allmänt,

Jag har varit och hälsat på i staden/byn jag växte upp i. Jag har umgåtts mycket med min bästa vän och det har varit assum. Han är som ett fjärde syskon och han kan göra mina dagar bekymmerslösa.

Det har också varit svårt att vara hemma. Dels för att pappa dricker för mycket vissa kvällar, men också för att min så kallade mor ännu bor kvar där. Hon kommer alltid hitta nya sätt att förstöra mitt liv på. Det känns otroligt att jag känner så mycket hat för henne och det känns som hatet växer sig starkare för varje gång jag hör hennes namn.

Över lag har det ändå känts bra att få spendera lite tid där. Jag tycker om att bo här, men ibland kan jag känna att jag saknar pappa och min hemstad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela